Emma Roberts viktoriin: proovige oma 30. sünnipäeval oma teadmisi tähe 'Metsik laps' kohta

Entertainment News/emma Roberts Quiz Her 30th Birthday


Emma Roberts tähistab kolmapäeval, 10. veebruaril oma 30. sünnipäeva Karju kuningannad star on olnud meelelahutustööstuse osa juba ligi 20 aastat. Oma teadmiste kontrollimiseks või tema paremaks tundmaõppimiseks võite osaleda Emma Robertsi sünnipäevaviktoriinis. Emma Robertsi viktoriin põhineb tema filmidel, isiklikul elul ja paljudel teistel sarnastel Emma Robertsi tühiasi.



Loe ka: Billie Lourdi puhasväärtus: saate rohkem teada staarist 'Ameerika õuduslugu'

Emma Robertsi sünnipäevaviktoriin

1) Mis oli Emma esimese CD nimi?

a) Ma tahan olla

LIVEIlmnes viga. Palun proovi hiljem uuestiPuudutage vaigistuse tühistamiseks Lisateave reklaam

b) uus



c) Emma Roberts

d) Ebamõistlik ja palju muud

2) Kuidas on Julia Roberts seotud Emmaga?

a) Emma tädi



b) Emma õde

c) Emma nägu

d) ta pole Emmaga sugulane

3) Millises Nickelodeoni telesaates mängis Emma Addie Singerit, tüdrukut, kes kasvab ja üritab Junior Highist ellu jääda?

a) Zoey 101

yahya abdul-mateen ii alasti

b) labane

c) Tuleviku Phil

d) De Grassi

4) Millises filmis mängis Emma Johnny Deppi tütart?

a) Aqua Marine

b) Nancy Drew: Müsteerium mägedes

c) Puhu

d) Camp Couture

5) Milline neist Emma Robertsi filmidest on tema debüütfilm?

a) Puhu

b) Metsik laps

c) Oleme möldrid

d) akvamariin

Loe ka: Emma Roberts kutsub vastsündinud poega tema 'eredaks valguseks' jagab Instagramis oma nime

6) Milline Chanel nr. suri aastal meningiiti Karju kuningannad ?

a) Chanel # 2

b) Chanel # 3

c) Chanel # 4

d) Chanel # 5

7) Mis laulu Emma Disney filmi jaoks laulis, Jääprintsess mis ilmus 18. märtsil 2005?

a) Uus

b) mannekeen

c) Kui mul oleks see olnud minu viis

d) Mehhiko maadleja

8) Millal teatati maailmale Emma Robertsi rasedusest?

a) 15. juuli 2020

b) 31. august 2020

c) 1. september 2020

d) 28. oktoober 2020

9) Mis on Emma keskmine nimi?

a) Jennifer

b) Ann

c) Roos

d) Lisa

10) sisse Metsik laps , mis oli tema täielik nimi ja millele ta läks?

a) Lola McEnzie ja ta läksid Püha Joosepi juurde.

b) Poppy Moore ja ta läksid Abbey Mountile.

c) Nancy Drew ja ta läksid Malory Highile.

d) Chanel Oberlin ja ta läksid Mary High Highile

kas gabriel iglesiasel on poeg

Loe ka: Emma Roberts avab endometriooside diagnoosimise ja munade külmutamise kohta

11) sisse Hotell koertele , mis on koera nimi?

a) reede

b) Bobo

c) Fred

d) Bruno

12) Emmal on kaks kasuõde. Mis on nende nimed?

a) Morgan Simons ja Grace Nickels.

b) Alice Roberts ja Melony Roberts.

c) Alice Simons ja Melony Simons.

d) Mary Kate Simpson ja Ashley Simpson

13) Millistes hitt-jutusaadetes on Emma olnud?

a) Elage koos Regise ja Kathie Lee'ga

b) Ellen: Ellen DeGenerese näitus

c) Hiline saade koos David Lettermaniga

d) Kõik need

härra. sepal oli 4 tütart pusle

Loe ka: Emma Roberts blokeeris ema pärast seda, kui ta oli oad oma rasedusest levitanud

14) Millal võitis Emma Roberts ShoWesti auhinna homme naisstaari eest?

a) 2004

b) 2007

c) 2009. aasta

d) 2012

15) Millise ajakirja esikaanel esines esimest korda rasedana kuulsusest Emma Roberts?

a) Cosmopolitan

b) Varieeruvus

c) Vogue

d) USA nädalaleht

Vastused: 1-d, 2-a, 3- b, 4-c, 5-a, 6- c, 7-c, 8-b, 9-c, 10-b, 11-a, 12-a, 13-d, 14-b, 15-a

Hankige uusim meelelahutusuudised Indiast ja kogu maailmast. Nüüd jälgige oma lemmiktelevisiooni kuulsusi ja televärskendusi. Vabariikmaailm on teie populaarne sihtkoht Bollywoodi uudised . Hääletage end täna, et olla kursis kõigi meelelahutusmaailma viimaste uudiste ja pealkirjadega.