Net Zero talumaja on juurdunud peenesse Vermonti maapiirkonda

Net Zero Farmhouse Rooted Exquisite Vermont Countryside

võrk-null-talumaja-välisilme



tegi sepp petma jadat

Selle Net Zero talumaja kujundas Joan Heatoni arhitektid koostöös Hõbedane vahtra ehitus , mis asub Vermontis Cornwallis. Täielikult ligipääsetavaks kujundatud kolmekorruselises talumajas on neli magamistuba ning neli ja pool vannituba. Maja ja garaaž on lihtsad viilud, mis moodustavad sissepääsu veranda ja varjatud kuurikatustega veranda kinnitavad maja maale. Köited on ühendatud Vermonti rahvakeelse arhitektuuri traditsioonides. Otse lõuna suunas asetsev maja kasutab nii passiivset kui ka aktiivset päikeseenergiat ning saavutab katusekattega, võrku ühendatud päikesepaneelidega eesmärgi - null.



Nullenergia projekti kohaselt on nullenergiaga kodud „tavalised võrguga seotud kodud, mis on nii õhutihedad, hästi soojustatud ja energiatõhusad, et toodavad sama palju taastuvenergiat kui aasta jooksul tarbivad, jättes elanikud puhas nullarve ja süsinikuvaba kodu. Nullenergia kodu pole lihtsalt „roheline kodu” või päikesepaneelidega kodu. Nullenergia kodu ühendab parema kodu tootmiseks arenenud disaini ja paremad hoonesüsteemid energiatõhususe ja kohapeal olevate päikesepaneelidega. Nullenergiaga kodud on ülimugavad, tervislikud, vaiksed ja jätkusuutlikud kodud, kus on taskukohane elada. ”

neto-null-talumaja-kanne



Mida me armastame: See Net Zero talumaja pakub suurepärast näidet selle kohta, kuidas jätkusuutlikult kujundatud kodu võib olla mugav ja elatav. Sees avatud ja õhuline põrandaplaan, millel on puhtad jooned ja lihtsad, kuid ilusad detailid. Valged seinad on majaomanike kunstikogu taustaks. Ümbritsev maapiirkond lisab selle fantastilise kodu üldisele kujundusele suurepärase elemendi… Lugejad, kas soovite Net Zero koju? Räägi meile oma mõtted allpool toodud kommentaarides!

Märge: Heitke pilk paarile varasemale kodutuurile, mida oleme siin One Kindesignis esitanud Joan Heatoni arhitektide portfellist: Väike ja hubane moodne rehielamu puhkus Vermontis ja Vankrikuur muudeti Vermontis hingematvalt külalistemajaks .

talumaja-köök



talumaja-köök

talumaja-köök

talumaja-köök

talumaja-saal

rünnak titaani häälnäitlejate vastu inglise keeles

Ülal: Lähedal detailil on kujutatud pilliroost klaasist taskuukse, mis eraldab kööki kodu sissepääsu / mudaruumi alast. Teine taskuuks (taustal) eraldab mantli, jalanõude ja ülerõivaste hoiukapi ülejäänud sissekäigust.

talumaja-vannituba

talumaja-vannituba

talumaja-trepp

Ülal: Kesksest trepist pääseb selle talumaja kõigile kolmele korrusele. Trepi kõrval on lift, kust pääseb ka kõigile kolmele tasapinnale.

talumaja-trepp

talumaja-kapten-vannituba

talumaja-trepp

talumaja-välisilme

kuidas muuta nime pubg mobile'is

talumaja-veranda

võrk-null-talumaja-välisilme

võrk-null-talumaja-välis-maastik

Ülal: Haljastus, sealhulgas laudist vormitud betoonist tugiseinad, integreerib maja kaldus kohaga. Raycroft-Meyeri maastikuarhitektid vastutasid selle talumaja maastiku kujunduse eest.

võrk-null-talumaja-välis-maastik

võrk-null-talumaja-välis-detail

võrk-null-talumaja-välis-maastik

võrk-null-talumaja-välis-maastik

võrk-null-talumaja-välis-maastik

Fotod: Ryan Bent fotograafia

Loete artiklit, mille kuraator on: https://onekindesign.com/