Destiny 2 valitud aja ja hooldeperioodi hooaeg

Technology News/destiny 2 Season Chosen Update Time

mida dee blm kohta ütles

Valitute hooaeg, tuntud ka kui 13. hooaeg, on Destiny 2 järgmine suur hooaeg. Uue hooaja raames võivad fännid oodata, et mängu saabub hulgaliselt uut sisu, mis sisaldab uusi käike, streike, külalistele ja palju muud. Samuti on palju lisamaterjali mängijatele, kellele laiendused juba kuuluvad. Kuigi on juba selge, et uue laiendatud hooaja algus on kavandatud 9. veebruaril 2021, andke meile täpne väljaandmise aeg ja uurige, kas hooldeperioodi tuleb.



Loe ka | Kus on Firebase Z-i relvalabor? Kuidas lahendada noolemängu mõistatust?



Destiny 2 värskendamise aeg

Valitud laienduse uus Destiny 2 hooaeg peaks plaanima hakata serverites avaldama 9. veebruaril kell 17.00 GMT. Bungie kinnitas, et mäng viiakse korraks hoolduseks võrguühenduseta.

LIVEIlmnes viga. Palun proovi hiljem uuestiPuudutage vaigistuse tühistamiseks Lisateave reklaam

Hooldus peaks algama kell 8.00 PST (16:00 UTC). Umbes kell 8:45 PST (16:45 UTC) eemaldatakse mängijad kõigist tegevustest, kuna mäng on sel perioodil võrguühenduseta. Mängijad saavad mängu tagasi sisse logida alles pärast kella 9.00 PST (17:00 UTC).



Loe ka | Mass Effect Legendary Edition PC nõuded: minimaalsed ja soovitatavad andmed

Sel hetkel rullitakse kõigi platvormide serverites välja uus Destiny 2 värskendus 3.1.0 ja saadaval on uued Destiny 2 plaastermärkmed. Mängijad saavad uuesti sisse logida, kui uus värskendus on avaldatud, kuid tõenäoliselt asetab mäng nad järjekorda. Bungie on selgitanud, et mängijatele võivad mängu sisse logimise ajal tekkida probleeme, kuna hooldus töötab endiselt taustal.

Hooldusperiood lõpeb eeldatavasti umbes kell 10.00 PST (kell 18.00 UTC).



Loe ka | Destiny 2 uuringute kaart sellel nädalal: millised on Osirise preemiate proovid?

Mängukonsoolides mängijatele soovitatakse taaskäivitada konsoolid ja proovida seejärel installida uus värskendus 3.1.0, kui neil on värskenduse järgselt probleeme. Samuti peaksid Destiny 2 fännid tähele panema, et pärast uue laiendatud värskendushooaja Season of the Chosen laienemist peaks mängust eemalduma arvukalt relvi ja raudrüü.

Loe ka | Selle nädala Destiny 2 proovikaart: Osiris Loot ja preemiad

Pildikrediit: Bungie